Choose Language:

GreekEnglish (United Kingdom)
Home Συνταγές ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΛΙΝΟ ΜΑΝΗΣ

ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΛΙΝΟ ΜΑΝΗΣ


- ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ-3
500γρ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΦΑΣΟΛΙΑ
100γρ ΠΡΑΣΟ
20γρ  ΑΝΙΘΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ
50γρ  ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
200γρ ΣΥΓΚΛΙΝΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ (παραδοσιακό λουκάνικο Μάνης)
400ml ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
600ml ΧΥΜΟΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
60γρ ΣΕΛΗΝΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
100γρ ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
2    ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ
ΑΛΑΤΙ
ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΓΙΑ 10 – 12 ΩΡΕΣ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΦΘΟΝΟ , ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ  ΓΙΑ 1,5 ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ. ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΙΝΟ  ΤΟ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ  ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ . ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ ,  ΑΛΑΤΙ , ΠΙΠΕΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΠΗΛΙΝΟ ΣΚΕΥΟΣ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ  ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 180 oc .